Onderhoud

Bladeren en regen kunnen de levensduur van uw dak ernstig bekorten. Het organisch afval zal, wanneer er het niet op tijd opgeruimd wordt, uw dakbedekking ernstig aantasten en op den duur ervoor zorgen dat uw dak gaat lekken. Het jaarlijks schoonmaken van uw dak leidt tot verlenging van de levensduur van uw dak. Deze werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten.

Op een dak kan erg veel organisch afval terecht komen. Dit betekent in het geval van bitumineuze daken dat er kans is op beschadigingen door wortelgroei. Ook bij andere daken kunnen afvoeren verstopt raken en veel water op het dak blijven staan dat weer schadelijk is voor de dakbedekking. Door rottingsprocessen wordt vooral bitumineuze dakbedekking aangetast, dit versnelt het verouderingsproces van de dakbedekking. Ook is er het gevaar van beschadiging door gevallen takken, door baldadigheid van jeugd of door betreden van de daken. Bij onze dakinspectie zal uw dak zorgvuldig door ons worden nagekeken en in onze rapportage zullen wij eventuele gebreken aan uw dak zorgvuldig beschrijven eventueel met foto’s.

Bij het dakonderhoud zullen wij alle gebreken herstellen, bladvangers plaatsen en alle het afval zullen wij verwijderen en afvoeren.